Bij uitstek pro-voeding vrouwen

Geschoolde voeding begint bij de basis: Een goed afgeronde dieet bestaande uit in totaal granen, verse vruchten en groenten, gezonde vetten, en benige bronnen van proteïne. Dit soort voedingsmiddelen te verstrekken vrouwen met overvloed van energie, de winst pro levenslange gevolgen controle, en het antwoord ingrediënten pro kijken en voelen door een prachtige leeftijd.

Top dieet en voeding tips pro vrouwen.

* Focus op de totale, plantaardig voedsel. Vul het algemeen van je bord met groenten en bloeiende instandhoudingsgericht groenten. Verder omvatten een verscheidenheid van de totale granen, bonen en peulvruchten te produceren u grote vezels en houden u op de vrijgekomen dwars door de tijd. Probeer minimaal verwerkte anders lokaal geteelde levensmiddelen ontdekken wanneer uitvoerbaar en aan de slag om deze voedingsmiddelen de hand van uw dieet.

* Bone op calcium. Vrouwen worden door een grotere bloot dan mannen van de stijgende osteoporose, dus haar waardevolle naar bounty van calcium te leveren aan uw been vorm te ondersteunen. Terwijl zuivelproducten worden onderscheiden binnen calcium, kunnen hun schepsel vet en eiwit te versnellen botverlies. Dus voorts onderzoeken of plantaardige bronnen van calcium, zoals bonen, broccoli, boerenkool, spruitjes en boerenkool.

* Niet Munch te veel eiwit. Proteïne is een essentieel onderdeel van een gezonde voeding, maar de inname te veel dierlijke eiwitten zoals ook de aanbevolen gehalten in veel low-carb, high-protein diëten is bijzonder verraderlijk pro vrouwen. Inname veel eiwit veroorzaakt het verlies van calcium. Eindigde berekenen, dit kan eventueel opdrachtgever tot een afname in de botdichtheid en osteoporose.

* Krijgen op gegarandeerde u voldoende ijzer. Veel vrouwen maken geen voldoende ijzer in hun dieet. Op de top van met de bedoeling, vrouwen verliezen een rantsoen van deze waardevolle zandsteen hele menstruatie. Verhoog uw inname door de inname van ijzer rijk voedsel zoals ook benige rood vlees, donker kapoen, linzen, spinazie, amandelen, en ijzer-verrijkte granen.

* Grazen weer op alcohol en cafeïne. Vrouwen die met andere worden toegebracht dan twee alcoholische drankjes per keer worden door de bevoorrechte bloot van osteoporose. Verbruik van cafeïne interfereert met hormoonspiegels en bovendien verhoogt het verlies van calcium. Probeer alcoholgebruik aan alleenstaande schoener te beperken een tijd en cafeïne aan alleenstaande kopje per keer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: